ONLINE EEN ANONIEM SMS VERSTUREN

Het sturen van een anonieme SMS kost eenmalig € 1,00 of één account credit. Elke extra kost € 0,50 of een ½ credit. De gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van de SMS. Het gaat hier niet om een abonnement en onze dienst geeft verder geen extra kosten. Wil je nog goedkoper SMS’jes versturen? Maak dan een account aan.

160/1280 max. tekens (sms'jes: 1)

VERSTUUR SMS

Je gegevens zijn veilig bij ons. We gebruiken bepaalde gegevens alleen om de SMS te verzenden, deze worden daarna permanent vernietigd. Zo kunnen we jouw anonimiteit gegarandeerd waarborgen.

Meerdere betaalmethodes

Hoe kan jij een anonieme SMS versturen?

Anonieme SMS verzenden uitlegJe hebt bij ons alleen het telefoonnummer nodig van degene die jij een anonieme SMS wilt sturen. Dit nummer kan je invoeren bij ‘ontvanger’ en zorg ervoor dat de anonieme SMS naar de juiste persoon wordt gestuurd. Het is daarom erg belangrijk om zeker te zijn dat dit nummer dan ook echt klopt.

Vervolgens kan je bij ‘afzender’ een nummer of woord naar keuze invullen. De anonieme SMS zal dit dan meedragen als afzender. Het maximaal aantal tekens dat gebruikt mag worden bij de afzender is 11. Natuurlijk mag de afzender van de fake SMS ook bestaan uit nummers, die keuze laten we helemaal aan jouw over.

Dan de tekst van de anonieme SMS. Je kan deze natuurlijk helemaal zelf typen, maar ook kan je één van onze voorgeschreven grappen selecteren en deze eventueel aanpassen. Het maximaal aantal tekens dat verzonden kan worden per SMS ligt op 1280. Per SMS gaat het om 160 tekens en daarmee kan je dus in totaal 8 sms’jes versturen.

Je kan de nep SMS direct verzenden, maar ook kan je een eigen datum kiezen. In dat geval zal ons systeem ervoor zorgen dat de SMS op de juiste tijd verzonden zal worden. Het is zelfs mogelijk om tot 3 jaren vooruit de plannen. Zo kan jij de anoniem SMS verzenden wanneer jij wilt, zelf als jij elders aanwezig bent.

Wanneer je zeker weet dat je helemaal klaar bent en alles goed is ingevuld, ben je klaar om de SMS daadwerkelijk te verzenden. Klik op ‘Verstuur SMS’. Je gaat dan naar de betaal pagina, waar je het anonieme bericht kan betalen. Wanneer je meer dan één sms'je wilt verzenden, of je denkt vaker terug te komen, is het misschien beter om een account aan te maken. Met een account heb je de mogelijkheid om de sms’jes in bulk te kopen en deze worden daarmee veel goedkoper.

Weet ik zeker dat ik volledig anoniem ben?

Ja. Je weet bij ons zeker dat je volledig anoniem bent. Wij hebben ons gehele systeem zelf gemaakt en daarmee goed nagedacht over de anonimiteit van onze gebruikers. Het systeem bewaard bepaalde gegevens maar tijdelijk, tot de fop SMS verzonden is. Daarna worden deze gegevens permanent vernietigd met een speciale methode, die ervoor zorgt dat de gegevens nooit meer terug te halen zijn, op welke manier dan ook. Zo kan jij met een gerust hard één van onze SMS grappen verzenden.

Ook gebruiken we een aangepaste versie van de meting software op onze website (bijna elke site heeft deze standaard staan), die ervoor zorgt dat bepaalde gegevens simpelweg nooit opgeslagen worden. Wij zijn hiertoe ook niet verplicht, aangezien deze gegevens alleen nodig zijn voor het uitvoeren van de dienst (de anonieme SMS verzenden). Hierna kunnen wij de gegevens verwijderen, zodat jij altijd zeker bent van jouw anonimiteit. Ook hebben we een beveiligde verbinding (HTTPS).